Nataša je muško

razmena linkova sa Natasom

Iako klasična razmena linkova već duže vreme ne daje rezultate kao ranije, i u nekim slučajevima može naneti više štete nego koristi, još ima webmastera i “SEO stručnjaka” koji se usredsređuju na tu tehniku. Ali ovo nije tekst o tome, već o konkretnom slučaju ponude za razmenu linkova. Naime, na dva sajta koja administriram, dobio sam istovetni mejl sa ponudom ove vrste, što me ne bi toliko ni iznenadilo da je tekst normalno sročen i da je onaj koji je sastavljao tekst malo obratio pažnju prilikom sastavljanja. Kada se malo bolje pogleda, vidi se da je tekst preden sa engleskog na srpski jezik, jer na jednom mestu umesto “za” stoji “for”. Dakle, možda je ceo proces automatizovan. Tekst je potpisala izvesna Nataša, a u celom tekstu se provlači muški rod. Nataša recimo kaže “želeo bih da Vas pozovem”. Možda sa ovim sajtom i nema nikakve veze niko sa ovih prostora, možda se na upite odgovara na engleskom, ko zna kakva je varijanta u pitanju. Ali u svakom slučaju, domena koju “Nataša” poseduje je na srpskom, i na njenom sajtu se nude SEO usluge.

Evo celog mejla sa ponudom, sa par maskiranih delova:

Poštovani Webmasteru,

Kao operator sajta ********seo.com, želeo bih da Vas pozovem da razmenjujete linkove sa nama.
Cele nedelje ćemo sprovoditi jedinstvenu azmenu linkova a što će biti usmereno ka pravim linkovima ( vezama ) sa pravim saobraćajem sa pravih sajtova koji opet imaju pravi sadržaj!

Zašto da razmenjujete linkove ( veze ) sa nama?

A. Sve je potpuno besplatno.
B. Mi imamo izuzetni visok Alexa Traffic reng, upoređujući sa ostalima onlajn SEO internet stranama.
C. Mi držimo Googlove najbolje pozicije za različte teme.
D. Bogatog smo sadržaja i ponosni smo na to!

Želeo bih da ova razmena linkova bude što pre relevantna za Vašu stranicu(e ), i zbog toga Vam nudim brojne unutrašnje stranice koje možete povezati i zapamtiti, a sve ovo uz veoma visok nivo kvaliteta i relevantnosti.

Molim Vas javite mi koja vrsta razmene linkova je interesantna za for *****.com. Ja Vam mogu ponuditi:

Trostuku / In-direktnu razmenuThree-way/In-direct Exchanges
Veze sa srodnim stranicama srodnog sadržaja
Jake PR i / ili High PR and/or Backlinks sadržaje
Ili bilo kakvu drugu sugestiju koju imate…

Sve se završava time što imate ponuditi.Mi obećavamo besplatnu, fer i odanu razmenu sa svim našim učesnicima.

Natasa **********- ********seo.com