SEO optimizacija cena

Cena SEO optimizacije na mesečnom nivou, i zavise od konkurentnosti ključnih reči, početne pozicije, konkurencije kao i obima i teme kojom se sajt bavi.

Evo okvirnih paketa za koje se naši klijenti najčešće odlučuju. Imajte na umu da svaki sajt i svaka oblast ima svoje specifičnosti, te ćemo Vam tek nakon kratke analize moći preciznije reći šta preporučujemo konkretno.

Elementi koji su nabrojani su okvirni, mogu biti i prošireni ili suženi u nekom delu, po potrebi, u zavisnosti od  potreba, konkurencije, novih izmena u Google algoritmu, …

Kome se preporučuju osnovni i popularni paket?
Osnovni paket se preporučuje malim preduzetnicima, firmama koje ciljaju lokalne posete za ključne reči niže konkurentnosti  ili nešto jače konkurentnosti, sa ciljanjem na posete iz cele Srbije. E-shop (online prodavnica) koja ima dosta proizvoda  zahteva nešto jači osnovni paket ako se žele najbolji efekti SEO optimizacije.

Popularni paket je zaista popularan kod naših klijenata i ima najbolji odnos cena-kvalitet. Ciljanje je moguće i za Beograd uz delatnost kojom se bavite.

Kome se preporučuju profi i premijum?
Profi SEO paket se preporučuje velikim kompanijama koje se bave visoko konkurentnim oblastima, imaju dosta proizvoda/usluga na sajtu, i potreban je veći rad sa višim troškovima za SEO prema trećim stranama.

Uvećajte posetu sa Googla!

Uvećajte svoj profit!