SEO optimizacija cena

  Na koliko jezika treba da se radi optimizacija?

  Jezik za koji se radi SEO

  Koliko glavnih kljucnih reci ciljate?

  Da li imate programera koji bi unosio izmene na sajt po nasim predlozima?

  Ime (obavezno polje)

  Firma

  E-mail

  Telefon

  Vaš sajt (obavezno polje)

  Koliki je predvidjeni mesecni budzet za SEO optimizaciju?

  Kako zelite da vam odgovorimo?

  Štiklirajte ukoliko se slažete sa našom politikom privatnosti
  Ovo je neophodno zbog zakona o zaštiti privatnosti.

  captcha

  Evo okvirnih paketa za koje se naši klijenti najčešće odlučuju. Imajte na umu da svaki sajt i svaka oblast ima svoje specifičnosti, te ćemo Vam tek nakon što popunite formular iznad, moći preciznije reći šta preporučujemo konkretno.

  Elementi koji su nabrojani su okvirni, mogu biti i prošireni ili suženi u nekom delu, po potrebi, u zavisnosti od  potreba, konkurencije, novih izmena u Google algoritmu, …

  [supsystic-price-table id=9]

  Kome se preporučuju osnovni i popularni paket?
  Osnovni paket se preporučuje malim preduzetnicima, firmama koje ciljaju lokalne posete za ključne reči niže konkurentnosti  ili nešto jače konkurentnosti, sa ciljanjem na posete iz cele Srbije. E-shop (online prodavnica) koja ima dosta proizvoda  zahteva nešto jači osnovni paket ako se žele najbolji efekti SEO optimizacije. Takođe, za sajtove na engleskom jeziku se dodaje po 50 evra na cenu paketa. Za ostale jezike (nemački, francuski, italijanski, …) dodatak na cenu je 100 evra.
  Popularni paket je zaista popularan kod naših klijenata i ima najbolji odnos cena-kvalitet. Ciljanje je moguće i za Beograd uz delatnost kojom se bavite.

  Kome se preporučuju profi i premijum?
  Profi SEO paket se preporučuje velikim kompanijama koje se bave visoko konkurentnim oblastima, imaju dosta proizvoda/usluga na sajtu, i potreban je veći rad sa višim troškovima za SEO prema trećim stranama.

  Uvećajte posetu sa Googla!

  Uvećajte svoj profit!