SEO optimizacija kurs, obuka

Kurs ili obuka vašeg internog tima za SEO optimizaciju

Ukoliko vaša firma ima osobu ili tim koji je aktivan na sajtu firme, i jedan od zadataka im je da dovedu kvalitetne posete na sajt, tu sam da pomognem. Naime, kako bi posete bile kvalitetne i ciljane tako da dovode potencijalne nove kupce i klijente, dobro je da vaš tim ima znanja o SEO optimizaciji.

Imam više od 12 godina iskustva u SEO optimizaciji, i radio sam na poboljšanju rangiranja za više od stotinu klijenata širom sveta, na srpskom, engleskom, nemačkom, švedskom, holandskom i francuskom jeziku.

Kurs je jednodnevni, kombinacija teorije i prakse. Imate priliku da naučite osnove SEO optimizacije na časovima u malim grupama i da vidite na praktičnim primerima kako SEO optimizovati sajt za Google pretraživač, bilo da tek ulazite u tu problematiku ili već imate početna znanja. Tokom obuke, prolazimo kroz sajt vaše firme i na konkretnim ciljevima koje vi imate, tako da polaznici nakon obuke nemaju potrebe da lutaju već samo da primenjuju naučeno.

Obuka za SEO optimizaciju koju vodim, može se organizovati u prostorijama vaše firme, ili će moj tim organizovati prostor i sve što je potrebno. Moguće je organizovati i na Zlatiboru, u Vrnjačkoj Banji ili nekoj drugoj turističkoj destinaciji, kako bi vaš tim spojio lepo i korisno, i opustio se nakon seminara.

Cena jednodnevne obuke je od 1000 evra pa naviše, u zavisnosti od mesta organizacije i ostalih elemenata.

Ukoliko želite da pohađate kurs, možete da se prijavite preko kontakt stranice ili telefonom. Javiću se vrlo brzo, kako bi dogovorili detalje.

SEO skola kurs ili casovi

Osim ovog kursa, od ostalih preporučujem WebDesignStudio Akademije Oxford.