SEO optimizacija kurs, obuka

Kurs ili obuka vašeg internog tima za SEO optimizaciju

Ukoliko vaša firma ima osobu ili tim koji je aktivan na sajtu firme, i jedan od zadataka im je da dovedu kvalitetne posete na sajt, tu sam da pomognem. Naime, kako bi posete bile kvalitetne i ciljane tako da dovode potencijalne nove kupce i klijente, dobro je da vaš tim ima znanja o SEO optimizaciji.

Imam više od 15 godina iskustva u SEO optimizaciji, i radio sam na poboljšanju rangiranja za više od stotinu klijenata širom sveta, na srpskom, engleskom, nemačkom, švedskom, holandskom i francuskom jeziku.

Kurs je jednodnevni, kombinacija teorije i prakse. Imate priliku da naučite osnove SEO optimizacije na časovima u malim grupama i da vidite na praktičnim primerima kako SEO optimizovati sajt za Google pretraživač, bilo da tek ulazite u tu problematiku ili već imate početna znanja. Tokom obuke, prolazimo kroz sajt vaše firme i na konkretnim ciljevima koje vi imate, tako da polaznici nakon obuke nemaju potrebe da lutaju već samo da primenjuju naučeno.

Obuka za SEO optimizaciju koju vodim, može se organizovati u prostorijama vaše firme, ili će moj tim organizovati prostor i sve što je potrebno. Moguće je organizovati i na Zlatiboru, u Vrnjačkoj Banji ili nekoj drugoj turističkoj destinaciji, kako bi vaš tim spojio lepo i korisno, i opustio se nakon seminara.

Cena jednodnevne obuke je od 1000 evra pa naviše, u zavisnosti od mesta organizacije i ostalih elemenata.

Ukoliko želite da pohađate kurs, možete da se prijavite preko kontakt stranice ili telefonom. Javiću se vrlo brzo, kako bi dogovorili detalje.

SEO kurs za firme